Привітання голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова з Днем фізкультури і спорту

Надрукувати

 

Шановні полтавці!

 Від щирого серця вітаю вас із Днем фізичної культури і спорту!

Здоровий спосіб життя та фізичний розвиток особистості є запорукою благополуччя, важливим фактором розвитку суспільства в цілому. Створення умов для розвитку фізкультури і спорту на Полтавщині сьогодні є пріоритетним напрямом державної політики, складовою частиною програми Президента України «Велике будівництво». Так, реконструюються обʼєкти спортивної інфраструктури, зводиться спортивно-видовищний комплекс по вулиці Петра Юрченка у Полтаві, який є складовою  програми «25 спортивних магнітів».

Полтавщина має та гідно продовжує свої спортивні традиції. Честь і славу Полтавщині, українському спорту в цілому принесли своїми перемогами наші земляки – призери олімпійських та параолімпійських змагань. Цього року Полтавська область виборола перше місце серед областей України за кількістю нагород на Олімпіаді-2020 в Токіо – чотири з девʼятнадцяти, здобутих українцями. Шість полтавців-паралімпійців здобули країні десять нагород.

Ми пишаємося нашими земляками-спортсменами і вдячні їм за той приклад, який вони подають молоді!

Шановні друзі! Бажаю вам, аби фізкультура і спорт були повсякденним заняттям кожного, приносили задоволення, силу і здоров’я. Хай здобутки наших спортсменів і надалі примножують славу Полтавщини й рідної України! 

 

Олег СИНЄГУБОВ,

голова Полтавської обласної

державної адміністрації