Привітання голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова з Днем працівників нафтової,газової та нафтопереробної промисловості

Надрукувати

Шановні працівники нафтової,газової та нафтопереробної промисловості!

 Вітаю вас із професійним святом!

Від вашої нелегкої відповідальної повсякденної праці залежать як стабільна робота великих промислових підприємств, так і тепло й комфорт у помешканнях кожного жителя краю.

Розвиток галузі забезпечує створення нових робочих місць, залучення  інвестицій, збільшення надходжень у бюджети всіх рівнів. Виробництво продукції нафтогазового комплексу становить 56% загального обсягу промислової продукції області. Полтавщина забезпечує понад 60% загальноукраїнського видобутку газового конденсату, понад 43% природного газу, понад 10% нафти. Близько 17% загального фонду обласного бюджету припадає на рентні платежі підприємств галузі.

Мешканці області завдячують підприємствам галузі за активну участь у розбудові соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, значний внесок у розвиток населених пунктів.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя, успішного втілення в життя усіх мрій та планів, плідної праці на благо України!

 

Олег СИНЄГУБОВ,

голова Полтавської обласної

державної адміністрації