Олег Синєгубов дав доручення прискорити будівництво басейну в Миргороді

Надрукувати

 

У Миргороді в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває будівництво басейну. Проєкт фінансується коштом ДФРР, субвенцією на реалізацію інфраструктурних проєктів й розвиток об’єктів соціально-культурної сфери та міського бюджету. У вересні надійшов черговий транш у розмірі 17,2 млн грн.

Про це на апаратній нараді розповів  директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації Максим Калінін.

«За травень-серпень надійшло 4 млн грн коштів ДФРР, з яких освоєно 2,1 млн грн. Протягом червня-вересня отримано 33,1 млн грн субвенції, з яких освоєно 8,6 млн грн. Із міського бюджету освоєно 231 тис. грн», – сказав Максим Калінін.

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов наголосив, що по даному об’єкту до кінця року має бути освоєно 60% коштів. Тож будівництво повинно відбуватися швидкими темпами.

Директор Департаменту будівництва, містобудування і архітектури Полтавської ОДА Віталій Кулинич повідомив, що нині на об’єкті почали вбивати сваї.

«Уже закуплено будівельні матеріали. Після вбивання паль почнуться монтажні роботи. Всі заплановані кошти буде освоєно згідно з термінами», – сказав Віталій Кулинич.

Олег Синєгубов дав доручення пришвидшити темпи будівництва.