«Із 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів, за умов епіднебезпеки, будуть дозволені лише за наявності сертифікату про вакцинацію», - Віктор Лисак

Надрукувати

Про  нові карантинні правила щодо COVID-19 говорили сьогодні, 12 жовтня,  на прес-брифінгу Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА.

Із 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів, за умов  епіднебезпеки, будуть дозволені лише за наявності сертифікату про вакцинацію, чи негативного результату ПРЛ тестування, експрес-тесту, зробленого за 72 години до поїздки пасажира. Про таке рішення Кабміну повідомив в ході брифінгу директор Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА  Віктор Лисак. Для повністю вакцинованих пасажирів обмежень не буде, а от особи, які не мають вакцинації скористатись транспортними послугами не зможуть. Йдеться саме про автомобільний транспорт міжрегіонального спрямування, авіаційні та залізничні перевезення. До міських та внутрішньо обласних перевезень вищевказані вимоги поки-що не будуть застосовуватись, підсумував головний медик Полтавщини.