Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі (Створення та поширення інформації, авторських матеріалів про діяльність органів державної влади роз'яснювального

Надрукувати

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі (Створення та поширення інформації, авторських матеріалів про діяльність органів державної влади роз'яснювального характеру в загальноукраїнських ЗМІ)

Інформація про замовника

Найменування замовника: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації
 
Код ЄДРПОУ: 36274395
 
Веб-сайт: http://polinfo.gov.ua
 
Адреса: 36014УкраїнаПолтавська областьм. Полтававул. Соборності, буд. 45
 
Про закупівлю
Очікувана вартість: 443 110 грн з ПДВ
Вид предмета закупівлі: послуги
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 4 431,10 грн
Публічне посилання на закупівлю: 
 
ID: aee4cef5f0bf43d983cd6c8450510297
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-03-29-008225-a Закупівля на prozorro.gov.ua
Ідентифікатор плану закупівлі: UA-P-2023-01-24-000994-c

Важливі дати

Подача пропозицій 29 бер. 15:42 – 6 квіт. 12:00
Період уточнень: 3 квіт. 00:00 
Відповіді на запитання до: 6 квіт. 00:00
Оскарження умов тендеру: 29 бер. 15:42 – 3 квіт. 00:00 
Початок аукціону: аукціон не проводитиметься
                                                        ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА ІНШІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 «Створення та поширення інформації, авторських матеріалів про діяльність органів державної влади роз'яснювального характеру в загальноукраїнських ЗМІ»

Зміст та обсяг послуг спрямовані на загальне підвищення поінформованості населення щодо діяльності Полтавської обласної державної адміністрації її структурних підрозділів, підпорядкованих підприємств, організацій, посадових осіб з проведення інформаційної кампанії, спрямованої на роз'яснення державної та регіональної політики, заходів із запобігання інформаційній агресії та контрпропаганди у зв'язку з військовим вторгнення Російської Федерації на територію України; проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб, за допомогою електронних засобів масової комунікації шляхом поширення в загальноукраїнських ЗМІ.

№ з/п

Найменування, зміст послуг

Строки надання послуг

Вимоги щодо розміщення

Кількість показників

1.

Створення та поширення інформації, авторських матеріалів про діяльність органів державної влади роз'яснювального характеру в загальноукраїнських ЗМІ

 

2023 рік

 

 

https://www.rbc.ua

https://gazeta.ua

https://glavcom.ua

https://www.depo.ua

https://www.dsnews.ua

https://interfax.com.ua

https://www.unian.net

https://tsn.ua

https://regionews.ua

https://ukranews.com

https://gordonua.com

https://apostrophe.ua

https://www.obozrevatel.com

https://espreso.tv

https://fakty.ua

https://delo.ua

https://lb.ua

https://www.unn.com.ua

https://hubs.ua

https://novavlada.info

https://comments.ua

https://realist.online

https://politeka.net

Не менше 2

послуг (публікацій) на

зазначених інтернет ресурсах, розподіл кількісних показників за ресурсом здійснюється відповідно до завдань та заявок Замовника.

Створені текстові інформаційні матеріалі повинні відповідати критеріям достовірності та обґрунтованості, тематично розкривати актуальні й соціально значимі питання; мати граматичну та стилістичну грамотність, змістовність, доступність і легкість викладу для сприйняття цільовою аудиторією.

Створені короткі відеоролики передбачають використання професійного відеозаписувального та звукозаписувального обладнання, освітлювального обладнання та квадрокоптера (за потребою); включати знімальний час, включно з вимушеними перервами, доставкою оператора на локації (включати транспортні витрати) та подальшу обробку відео (у разі потреби включати режисуру, розробку сценарію, монтаж, графічні ефекти, заставки, титри).

Формат відеоматеріалу: MPEG, MPEG-4, AVI, MKV, або інший формат придатний для розповсюдження в соціальних мережах, відеохостингах, електронних ЗМІ, телебаченні. Формат - framerate – 4K (3840x2160), AVCHD, H.264, XAVC S. Аерозйомка 4K: 3840x2160, 23.976/24/25/29.97/30p. Підбір фонового музичного супроводження, створення звукових ефектів відповідно до сценарію. Формат: WAV, PCM, AAC/ mpeg4 audio, channels: L+R, bitrate: at least 320 kbps, frequency: 24, 48 Khz, sample rate: 24 000, 16 000.

Виконавець зобов’язаний бути мобільним та оперативно реагувати на завдання від Замовника, щодо оприлюднення поданих або створених матеріалів (новини; роз'яснювальні, профілактичні, інформаційні матеріали; звіти; події; заходи; анонси).

Виконавець повинен мати медійну групу в складі якої журналіст, фотограф, відеооператор на заходах, подіях, попередньо отримати акредитацію на висвітлення події (фотозйомка повинна здійснюватися на якісну фотокамеру, усі матеріали повинні своєчасно висвітлюватися).

Замовник інформує виконавця про майбутній захід не пізніше ніж за 2 годин.

Обсяг надання послуг обов’язково узгоджується з Замовником у залежності від кількості матеріалів, які необхідно висвітлювати, але становити не менше 2 інформаційних кампаній на рік.

Обсяги подано орієнтовно під час виконання об’єму Замовником може бути коригування у бік зменшення подання інформації.