• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

На Полтавщині стартувала «Віртуальна школа сільського зеленого туризму»

Успішні практики Полтавщини, Польщі та Литви ділились досвідом, як   відродити село завдяки зеленому туризму. Вдруге в обласному центрі для власників зелених садиб, представників ОТГ та державних службовців із районів організували Школу сільського зеленого туризму. Цього року захід проводять онлайн.

Три дні учасники заходу обмінюватимуться досвідом, знайомитимуться з роботою садиб сільського зеленого туризму в нашому регіоні та за кордоном.

Віртуальна школа сільського зеленого туризму на Полтавщині – освітній

проєкт, головна мета якого – розповісти новачкам, у яких є ідея створення

об’єкта сільського зеленого туризму,  про те, з чого починати, які види

самозайнятості у цьому напрямку є.

«Щиро вітаю всіх учасників проєкту. Приємно, що школа сільського зеленого туризму не втратила актуальності. Цьогоріч  проводимо її онлайн. Дякую спікерам, які готові поділитися досвідом та дати настанови початківцям. Саме  від тих, хто хоче започаткувати свою справу, хотілося б отримати зворотній зв'язок. А саме почути, як поліпшити освітню програму, яка інформація була б для вас цікавою та корисною. Що в подальшому ви використовували в своїй роботі, – сказала заступник голови облдержадміністрації Катерина Рижеченко. – Облдержадміністрація та профільний департамент гарантують вам всебічну підтримку  на початковому етапі та в подальшій роботі. Сподіваюся, що після завершення карантину ми зустрінемося з представниками зелених садиб та тими, хто тільки робить перші кроки в цій справі».

Своїми  секретами успіху ведення  зеленого туризму під час  семінару ділились литовці та поляки Гедріус Калніус, власник «Кalniaus-sodyba», Жанна Галаша, представник садиби «Siedlisko».

Катерина Рижеченко зазначила, що найактивніші учасники зможуть взяти участь у наступному етапі – бізнес-інкубаторі сільського зеленого туризму на Полтавщині.

Після завершення освітнього курсу кожен учасник Школи отримає сертифікат.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk