• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Дмитро Лунін: Держава, область і місто мають чіткий план, як забезпечити кременчужан теплом

29 липня в Полтавській ОВА відбулася нарада за участі спеціалістів адмінстрації, влади Кременчука та керівників підприємств теплокомуненерго щодо майбутнього опалювального сезону в Кременчуці.

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін повідомив, що область і місто мають чіткий план, як забезпечити кременчужан теплом.

«Кошти на це, як ви знаєте, вже виділили Кабмін й Полтавська обласна рада. Можливо, залучатимемо й інші джерела фінансування, – розповів Дмитро Лунін. – Напередодні ми з заступницею міністра розвитку громад та територій України Наталею Хоцянівською побували в Кременчуці. А сьогодні конструктивно поспілкувалися з учасниками процесу і домовилися, що локомотивом у відновленні теплопостачання у Кременчуці буде обласна адміністрація, але в будь-якому разі всі працюватимуть спільно й використовуватимуть напрацювання Кременчука та міжнародних організацій у цьому процесі».

Основна мета зараз і на подальші роки – диверсифікувати теплопостачання, збудувавши автономні котельні по місту. Через безпеку інших деталей учасники наради не розголошують, але Дмитро Лунін запевнив – буде зроблено все, щоб розпочати опалювальний сезон у більш-менш необхідні терміни.

Як раніше повідомляв Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов, опалювальний сезон пройде без підвищення тарифів на опалення та гарячу воду для всіх категорій споживачів.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk