• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Спортсменів Полтавщини нагородили Почесними грамотами

Із нагоди Дня фізичної культури і спорту України у Полтаві нагородили спортсменів регіону Почесними грамотами обласної військової адміністрації, обласної ради та грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

«Не з чуток знаю, що таке спорт і як тяжко досягати різних результатів, не тільки найвищих. Останні три роки завдяки Президенту і його команді ми активно розвивали спорт – будували стадіони, спортивні майданчики та басейни. І так відбувалося по всій Україні до війни, – розповів Дмитро Лунін. – Результати, які спортсмени Полтавщини приносили на внутрішній і  зовнішній аренах, були дуже високими. За останні роки на Олімпійських іграх у нас були золоті, срібні та бронзові нагороди. Значних результатів досягали дефолімпійці та паралімпійці. Це говорить про те, що спорт Полтавщини знаходиться на високому рівні. Всупереч війні, завдяки нашим ЗСУ у нас є змога подовжувати збори, тренування, заняття. Я підтримую й надалі підтримуватиму спорт. Вдячний за прагнення підіймати наш прапор у кожному куточку світу». 

Привітав спортсменів регіону й перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко.

«Крім військового фронту, маємо ще додаткові важливі  фронти – економічний, освітній, соціальний, медичний, спортивний. Тому ваша праця є цінною. Вітаємо з професійним святом. Досягайте якомога більше перемог на вашому фронті», – наголосив Олександр Лемешко.

У межах заходу спортсменам Полтавського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» присвоїли спортивні звання:

Олексій Вірченко – Заслужений майстер спорту України з плавання.

Юрій Верещака – Заслужений майстер спорту України з шашок.

Володимир Пересичанський – Заслужений майстер спорту України з шашок.

Денис Остапченко – Заслужений майстер спорту України з плавання.

Людмила Деменко – Майстер спорту України з армспорту.

Руслана Кулик – Майстер спорту України міжнародного класу з армрестлінгу, Полтавська обласна Федерація армреслінгу.

Крім того, Полтавська ОВА передала до фондового зібрання Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського боксерські рукавички з автографами. Саме в них Олег Приймачов виборов «золото» на Всесвітніх іграх – 2022 з таїландського боксу Муей-Тай, а Дмитро Микуця – «срібло» на Міжнародному професійному турнірі FEN 41 зі змішаних єдиноборств ММА».

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk