• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Школи Полтавщини отримали ще 65 роутерів для забезпечення інтернету в укриттях

Більшість шкіл Полтавщини, які зараз працюють очно або змішано, мають Wi-Fi в укриттях.Невідомий об'єкт

17 жовтня для закладів освіти області передали ще 65 роутерів від литовських партнерів. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

«В умовах війни це важливо для безпечного навчального процесу і щоб знизити рівень стресу під час повітряної тривоги. Продовжуємо забезпечувати належні умови в укриттях, які є основною вимогою для очного навчання», – наголосив Дмитро Лунін.

Техніку для школярів передала група підприємців, представників вищих навчальних закладів Литви під координацією декана Вільнюської колегії Романаса Тумасоніса.

Заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко зазначив, що цього року Мінцифри реалізує проєкт «Wi-Fi в укриттях», у межах якого безоплатно надає закладам освіти роутери й необхідну техніку для швидкісного інтернету. 

«Ця допомога дозволить зменшити навантаження на Міністерство. Ми передаємо 28 роутерів для закладів загальної середньої освіти  Кременчуцького району, 18 – Полтавського, 12 – Миргородського та 7 – Лубенського районів», – наголосив Ігор Панченко.

За його словами, області передали ще комутатори (світчі) для закладів загальної професійної (професійно-технічної) освіти та екстреної медичної допомоги.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk