• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

У Полтаві відбувся фізкультурно-оздоровчий забіг «Spring Run»

В обласному центрі провели фізкультурно-оздоровчий забіг «Spring Run», присвячений памʼяті загиблих захисників 116 окремої бригади територіальної оборони.

Захід спрямований на залучення населення до занять фізичною культурою, спортом та ведення здорового способу життя. Також одним із завдань був збір коштів на радіоелектронну протидію для підрозділу «Соловей» 116 окремої бригади територіальної оборони.

«Щохвилини ми дякуємо Силам оброни, що боронять нас від ворога. Цей захід покликаний вшанувати пам'ять полеглих захисників та підтримати наші Збройні Сили України. Під час війни важливо дбати про своє фізичне та психологічне здоров’я. Пробіжка на свіжому повітрі – це чудовий спосіб налаштуватися на внутрішній спокій. Бажаю всім невичерпної енергії та бадьорості», – звернулася до учасників забігу начальник Управління молоді та спорту Полтавської ОВА Марина Трохименко.

В.о. директора Полтавського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Іванов наголосив, що сьогодні традиційний забіг «Spring Run» присвячений загиблим захисникам 116 окремої бригади територіальної оброни.

«Вони пройшли тяжкі бої на Донецькому напрямку: Мар’їнка, Соледар. Сьогодні кожен учасник має можливість вшанувати пам’ять загиблих та підтримати 116 окрему бригаду», – сказав Олександр Іванов.

Стрілець полтавського батальйону територіальної оброни з позивним «Бігун» Дмитро Кербут зауважив, що 116 бригада – це хлопці, які пішли захищати країну з перших днів війни.

«Це люди різних професій, напрямів діяльності, інтересів та віку, але у важкий для країни час вони об’єдналися заради спільної мети – перемоги. Вічна шана полеглим героям!» – наголосив Дмитро Кербут.

Участь у заході взяли 500 людей з Полтавської, Кременчуцької, Скороходівської, Щербанівської, Миргородської, Решетилівської, Кобеляцької, Опішнянської громад та міст Харків і Слов'янськ. Зокрема 150 внутрішньо переміщених осіб. Наймолодшому спортсмену – 3 роки, найстаршому – 78.

Вони долали 4 дистанції: 500 м (діти), 1, 3 та 5 км (дорослі). На двох дистанціях визначили переможців серед чоловіків та жінок.

Призові місця на дистанції 5 км серед жінок вибороли: 1 місце – Валерія Кравченко, 2 місце – Софія Бондаренко, 3 місце – Ілона Глушко.

Серед чоловіків: 1 місце – Руслан Калякін, 2 місце – Юрій Тютюнник, 3 місце – Вадим Лук’яненко.

На дистанції 3 км серед жінок: 1 місце – Ілона Глушко, 2 місце – Лоліта Яковлева, 3 місце – Катерина Гмиря.

Серед чоловіків: 1 місце – Єгор Мичко, 2 місце – Артем Варга, 3 місце – Андрій Гречаний.

Дітям вручили медалі та морозиво.

На допомогу 116 окремої бригади ТрО зібрали 17 тис. грн.

Захід організували Полтавський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», комунальний заклад «Ветеранський центр Полтави», Полтавський батальйон небайдужих за сприяння Полтавської ОВА та соціально відповідального бізнесу.

Image
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk